KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Prikken over I'et

Foto: Baume & Mercier
Foto: Baume & Mercier

Det er ultralille sammenlignet med dit hus. Det vejer en mikrobrøkdel af, hvad din bil vejer. Ikke desto mindre siger dit ur lige så meget om, hvem du er, som dit hjem, din bil og dit tøj. Man kan sige, at uret er prikken over i'et.

Baume & Mercier hører til blandt de ældste schweiziske urmærker. I mere end 190 år har de håndlavede ure sat deres spor. Både gennem de præcise og holdbare ure og ved at præstere design, der møder tidsånden. Et Baume & Mercier ur er et klart statement i et hverdagsoutfit og vil altid være et diskret og elegant tilbehør til et formelt outfit.

10467_1.jpg
CLIFTON BAUMATIC 40mm – 10467 CHRONOMETER

ACCEPT ONLY PERFECTION, ONLY MANUFACTURE WATCHES OF THE HIGHEST QUALITY

Louis-Victor & Célestin Baume

Baume & Mercier indgår i Richemont Group sammen med bla. A. Lange & Söhne, Cartier, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Montblanc, Piaget, Roger Dubuis og Vacheron Constantin.

CLIFTON BAUMATIC

Clifton Baumatic kollektionen blev lanceret i 2018 og markerer en ny epoke for Baume & Mercier. Urkasse i stål, guld/stål og i 18K rosé guld. Kombinerer diskret elegance og teknisk pålidelighed takket være manufacture-urværket Baumatic, der er designet efter følgende grundprincipper:

  • Antimagnetisme: Modstandsdygtig over for den magnetisme man bliver udsat for ved brug af eksempelvis telefoner, tablets og ikke mindst enkle ting som låsen på din taske.
  • Præcision: Certificeret med en nøjagtighed på -4 til +6 sekunder pr. dag.
  • Gangreserve: 120 timer/5 dage (sammenlignet med et gennemsnit på 40-70 timer).
  • Serviceinterval: 7 år mod sædvanligvis hvert 3. til 4. år.

Baume & Mercier Clifton Baumatic priserne starter ved kr. 25.410.-

Snag_69035c.jpg
CLIFTON BAUMATIC

CLIFTON BAUMATIC DAY DATE, MOON PHASE

Dag, dato og månefase på en blå, graderet urskive. Den mørkeblå alligatorrem med tredobbelt foldelås sørger for god bærekomfort. Uret ligger behageligt og trygt på håndleddet. Safirglas på urets bagside giver et flot kig ind til urets Baumatic manufacture kaliber BM14-1975A C2 urværk.

Se urene i Hvelplunds webshop

Riviera – et ikon er tilbage

10616 .1.jpg
RIVIERA BAUMATIC 10616 – 42mm

1970-erne var årtiet da den schweiziske urindustri var sendt til tælling. Mange urproducenter og mærker var gået konkurs og de som var tilbage kæmpede for at undgå samme skæbne. Baume & Mercier bestemte sig for i tråd med en håndfuld andre producenter som Audemars Piguet, Patek Philippe og Girard Perregaux, at gøre tingene anderledes: Hvor filosofien tidligere havde været at differentiere tydeligt imellem sportsure og hverdagsure - og hvor hverdagsurene skulle være meget formelle og i ædle metaller, besluttede Baume & Mercier sig for at skabe noget nyt i form af et hverdagsur som også var sporty.

10702 .1.jpg
Riviera Baumatic 10702 – 42mm. Automatic manufacture caliber BM13-1975A. 5 dages gangreserve, gangnøjagtighed -4/+6 sek., antimagnetisk og 7 års serviceinterval. Stål urkasse med ridsefrit safirglas. Vandtæthed til 100 meter.

Uret fik navnet Baume & Mercier Riviera. Med en tolvkantet kasse i stål med integreret stållænke, brød den alle normer for hvordan en traditionel hverdagsklokke skulle se ud. I dag, næsten 50 år senere, er denne urtype blevet populær til både kvinder og mænd. I år har Baume & Mercier lanceret flere modeller af dette banebrydende ur. Det er helt tydeligt at de nye modeller er en videreførelse af originalen. Den tolvkantede urkasse er blevet moderniseret, både i størrelse og design, men grunddesignet er fortsat let genkendeligt. Uret passer uanset påklædning og anledning, smyger sig let under skjortemanchetten og giver et diskret elegant udtryk.

Snag_68ff26.jpg
10660 – 42mm, 10661 – 36mm

Riviera kollektionen består af totalt 29 modeller. 13 modeller i 33mm og 36mm, 16 modeller i 42mm og 43mm. Starter på kr. 15.320,- for quartz modellerne og kr. 20.560,- for automatik modellerne.

⚙ For at se dette indhold skal du acceptere cookies

Kollektionen er blevet endnu mere attraktiv på grund af Baume & Merciers nye Fast Strap System. Det tager bare sekunder at skifte fra lænke til gummi-rem og vice versa helt uden brug af værktøj. 4 forskellige farver gummirem til 42/43mm og 6 forskellige farver til 33 og 36mm.

⚙ For at se dette indhold skal du acceptere cookies

Det er glædeligt at Baume & Mercier med Riviera kollektionen lancerer sporty damemodeller. Muligheden for at skifte hurtigt og enkelt imellem gummi-rem og lænke giver anledning til at matche med farver og stil

Pia Kevin i PL, distributør af Baume & Mercier i Norden & Baltikum

Snag_68f8fc.jpg
10662 -36mm,10675 – 33mm

Jeg plejer at sige at Baume & Mercier er urmagerens favorit. Urmærket som er den syvende ældste urproducent fra Schweiz har i mange år været tilstede hos Hvelplund. «Affordable Luxury» er Baume & Merciers motto. Urene er klassiske, stilrene og elegante – og passer perfekt til dem som ønsker et ur ikke alle andre har. Nu har Baume & Mercier relanseret Riviera kollektionen fra 1970-erne, og jeg må indrømme at Riviera 10617 får stor opmærksomhed på mit håndled hver dag.

Tobias Beuchert hos Hvelplund

Se urene i Hvelplunds webshop

Forsiden lige nu