KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Hairlust: Hårpleje med rødder i skandinaviske principper

PR: Foto
PR: Foto

Hairlust er et dedikeret hårplejebrand, som producerer såkaldt “clean” hårpleje, eller omformuleret til naturlig og bæredygtig hårpleje uden skadelige kemi og unødvendige tilsætningsstoffer. Rejsen begyndte i 2017, og har siden ekspanderet fra national til international beauty succes med stifterne Rasmus Serup og Sofie Tidemand ved roret. Hairlust produkter sælges i dag lokalt i 14 lande. Med stærke rødder i skandinaviske principper skaber Hairlust en farverig og højkvalitets hårpleje samtidig med at være frontløbere på bæredygtighed, innovation og gennemsigtighed. De har vundet beauty awards i ind- og udland, som eksempelvis ved Dutch Beauty Awards, Swedish Beauty Awards og Danish Beauty Awards. De omsætter for 69 millioner, og de var blandt toppen af Gazeller med størst vækst i 2017-2021.

Hjertesagerne hos Hairlust

Hairlust er et brand med skandinaviske rødder, der producerer bæredygtig hårplejeprodukter uden af gå på kompromis med den høje kvalitet. De er dedikerede til at bevare og forbedre naturlig skønhed med en naturlig og holistisk tilgang til hårpleje.

Rasmus og Sofie ønsker at sætte en ny industristandard for, hvordan plejeprodukter kan udvikles, og hvordan en skønhedsvirksomhed, som Hairlust, kan drive en sund forretning uden at gå på kompromis med vores sundhed og klima. Hairlust er transparente, når det kommer til deres værdikæde fra A-Z. De involverer deres kunder under hele processen for at give indblik i, hvordan et skønhedsforetagende kan drives forsvarligt. Det er alt fra deres valg af råvarer til produktionsprocesser.

For at garantere den højeste kvalitet på Hairlust produkterne, bliver de klinisk testet ved uafhængige laboratorier. Desuden er de frontløbere på innovation og bæredygtighed, hvilket bl.a. betyder, at de certificerer produkterne veganske og økologiske samt bruger genanvendt plastik i deres emballage. Intet er tilfældigt fra processen til det færdige produkt.

Ønsker at tilbyde hele paletten inden for hårpleje

Hairlust er dedikeret til at tilbyde industriledende hårpleje, som er designet og produceret i Danmark. I deres sortiment finder du et bredt udvalg af produkter, der er designet til at hjælpe med at opnå sundere og stærkere hår. De dækker både kosttilskud til håret, hårpleje, hårstyling, hår accessories og alt andet, der kan gøre gavn for dit hår.

Udover at de tilbyder kvalitetsprodukter, kan du også finde deres Hair Talk blog - et leksikon om hårpleje - hvor du f.eks. kan tilegne dig tips vedrørende en leave-in conditioner til din hårplejerutine. Derudover tilbyder de, at du kan tage en hårtest, som kan give personlig skræddersyede anbefalinger baseret på dit hår og dine behov, hvad end det handler om pleje, styling eller produkter. Udover at tilbyde hårpleje, uddanner Hairlust sine kunder, og det må siges at give pote.

Hairlust sætter Danmark på verdenskortet for skønhed

Vores hår kendetegner ofte, hvem vi er, og hvordan vi præsenterer os selv. Det er også derfor, at det kan påvirke vores selvværd, når vi oplever udfordringer med det. Hos Hairlust er hårpleje meget mere end blot hårtype, hårets behov eller et hårprodukt. Stifterne Rasmus og Sofie har dedikeret sig til at levere indhold af uddannelsesmæssigkarakter gennem deres platform. Hjemmesiden bag Hairlust er en gennemført samling af inspirerende indhold om hårpleje. Hairlust sætter Danmark på verdenskortet inden for beauty som frontløbere på bæredygtighed, innovation og gennemsigtighed.

I dag sælges Hairlust i hele verden, men særligt i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, USA, Storbritannien, Kina, Frankrig og Polen. Det sker via egne lokale webshops, som styres fra kontoret i København. Udover egne salgskanaler sælges Hairlust også hos anerkendte forhandlere og på mere end 1.000 lokationer rundt omkring i verden. De sætter dermed Danmark på verdenskortet med deres bæredygtige og moderne tilgang til hårpleje.

Forsiden lige nu