KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Få færre sygedage på jobbet med de rette sokker

Man's hands tying shoelace of his new shoes.
Man's hands tying shoelace of his new shoes. Foto: Depositphotos.com

Dine sokker har måske en vigtigere betydning for din performance på jobbet, end du lige er klar over. De rette sokker kan ikke bare føre til færre sygedage, men også mere arbejdsglæde og effektivitet. Derfor kan du med fordel gøre fodarbejdet for at få de rigtige sokker hjem i skuffen.

Har du en sygedag, to eller fem mere i løbet af året, end du egentlig har lyst til? Så er der noget, du kan gøre, og det er sandsynligvis mere simpelt, end du forestiller dig. Det har nemlig en betydning, hvordan du er klædt på fra top til tå, og ikke mindst tå. Faktisk kan du optimere din arbejdsindsats på en række punkter ved at tage stilling til, hvilke produkter du har i sokkeskuffen.

Sammenhængen mellem sokker og sundhed

Det er ikke nogen nyhed, at dine sokker har en betydning for din sundhed. Varme og tørre fødder er således én af de mest effektive måder, hvorpå du kan styre uden om forkølelse. Hvis du ofte får løbende næse eller hoste, kan en simpel forklaring altså være, at dine sokker er for tynde eller måske endda slidte og hullede. Men materialet kan også have en vigtig betydning.

Sokker i uld og bambus

Uld er genialt til at holde dine fødder varme, hvilket er helt essentielt i de koldere sæsoner. Men uldsokker holder ikke bare dine fødder varme, de har i det hele taget en fantastisk temperaturregulerende effekt. Det betyder, at du sjældent får det hverken for varmt eller for koldt med uldsokker.

Bambus er et andet stærkt materiale, når det kommer til sokker. Det er åndbart og absorberende, hvilket betyder, at fugt transporteres væk fra fødderne. Det er en stor fordel, hvis du har det med at svede om fødderne, for når sveden bliver nedkølet, kan det føre til kolde fødder - og det kan i sidste ende gøre dig syg. Bambus er perfekt til at holde fødderne tørre.

Komfortable sokker kan løfte din performance

Dine sokker har ikke kun en effekt på din sundhed. De kan også influere din performance på jobbet. Kvalitetssokker kan gøre dig mere komfortabel, hvilket kan føre til mere arbejdsglæde, motivation og effektivitet. Det betyder nemlig meget, om vi rent fysisk føler os godt tilpas, når vi skal udføre vores arbejdsopgaver.

Du kan finde komfortable sokker til en billig pris på NyeSokker.dk. Webshoppen fører en lang række af sokker i en høj kvalitet og til en lav pris. Her finder du alt fra sorte til hvide sokker til mænd, kvinder og børn, ankelsokker, tennissokker, løbesokker, vandresokker med meget mere.

Kompressionssokker og tåsokker

Blandt de særligt komfortable sokker i udvalget på NyeSokker.dk finder du kompressionssokker og tåsokker. Kompressionssokker er velegnede til folk med diabetes, men også til dig, der bare vil løfte komforten. De har nemlig ikke nogen elastikkant, der strammer, og de er også fri for irriterende søm ved tæerne.

Tåsokker bruges ofte i forbindelse med yoga og pilates, og det er først og fremmest på grund af komforten. Tåsokker lader dine tæer være adskilt, så du frit kan bevæge dem. Hvis du ikke før har prøvet tåsokker, kan det være lidt af en oplevelse at få dem på for første gang. Det kan give et helt nyt niveau af komfort og velbehag, hvilket er et super udgangspunkt for at gøre et godt stykke arbejde.

Forsiden lige nu