KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Bliv selvkørende med Business Central med denne smarte løsning

Foto: Depositphotos
Foto: Depositphotos

Mange virksomheder køber konsulenttime efter konsulenttime for at lære at bruge økonomisystemet, Business Central. Det kan imidlertid gøres meget billigere – faktisk ganske gratis – med videoportalen, Use Dynamics.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er ét af de mest brugte økonomisystemer i Skandinavien. Ikke desto mindre kan det være avanceret at lære at bruge det populære ERP, hvorfor det tit bliver dyrt i konsulenttimer. Men faktisk kan du blive selvkørende med systemet uden at betale en krone, og uden at skulle sætte dig ind i teksttungt materiale.

Use Dynamics er en slags Youtube for Business Central

Som nævnt betaler virksomheder ofte mange penge for konsulenttimer, der kan gøre dem klogere på Business Central. Derudover tilbyder Microsoft også en del tekstbaseret læringsmateriale. Men hvad du måske ikke ved er, at der også findes en smart videoportal for Business Central. Use Dynamics er en slags Youtube, der udelukkende fokuserer på ERP-systemet.

Du behøver ikke noget login for at bruge videoportalen, og det er ganske gratis at tilgå videoerne. Det gør det til en rigtig smart (og billig) løsning, når du skal blive selvkørende med Business Central. Med Use Dynamics kan du nemlig se en lang række instruktionsvideoer, som kan gøre dig uafhængig af dyre konsulenter og teksttungt materiale.

Det betaler sig at blive selvkørende

Der er mange fordele ved at være helt og aldeles selvkørende med dit ERP-system. Af samme grund er der da også en hel del virksomheder, der stræber efter at gøre-det-selv. Ja, i 2023 er det faktisk i bred udstrækning et krav, at IT-systemer kan betjenes på egen hånd.

Dét krav vil Use Dynamics gerne imødekomme, og derfor har de fremstillet den smarte videoportal. Her kan du nemt og gratis lære Business Central at kende uden at skulle bryde hovedet med avanceret tekstmateriale.

På den måde er det et fantastisk alternativ – eller om ikke andet supplement – til Microsofts læringsmateriale. For mange er det nemlig langt nemmere at tage kompliceret information ind gennem en video frem for en tekst. I denne forbindelse kan en videoportal altså være guld værd.

Derudover er der ikke nogen tvivl om, at det er en god økonomisk løsning at gøre brug af Use Dynamics. Videoerne kan gøre dig selvkørende med ERP-systemet, så du ikke behøver at betale for tilbagevendende konsulenttimer.

Hvorfor Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central er et sikkert valg, når det kommer til ERP-systemer. I Skandinavien er det blandt de mest udbredte på grund af den høje kundetilfredshed. Faktisk sidder Microsoft på en mærkbar del af ERP-markedet, og de er en populær udbyder blandt både små og mellemstore virksomheder.

Derfor er Business Central også en oplagt mulighed, når du er på udkig efter et driftsikkert økonomisystem. Dog kan det virke afskrækkende at skulle sætte sig ind i teksttungt materiale og betale for konsulenttimer. Af samme grund er det helt ideelt at kende til videoportalen, Use Dynamics. På den måde kan du blive selvkørende med Business Central uden at betale en krone for det.


Forsiden lige nu