KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Advokatguiden gør sit indtog i Danmark

Foto: PR-foto

Advokatguiden er en platform der forbinder advokater med klienter. Selskabet er godt etableret på det norske marked, og startskuddene går nu i Danmark, Sverige, Schweiz og Holland. Senere i 2023 gælder det England, Frankrig, Italien og USA. Inden udgangen af 2027, er ambitionen at være dén foretrukne advokatplatform i 21 lande.

Advokatguiden blev etableret i 2020, og er en platform der hjælper klienter med at finde rette advokat. Klienter kan søge advokater frem baseret på blandt andet navn, sted eller fagområde, og man kan sortere søgeresultatet på tidligere vurderinger og pris. Klienterne kan dele deres erfaring fra tidligere samarbejder, hvilket gør branchen mere transparent.

“Vi har som mål at gøre dagens og fremtidens advokattjenester mere overskuelige og transparente for den almene dansker”,

fortæller ceo Ali Ahmed, som også er tidligere advokat

Opmærksomheden omkring Advokatguiden har over de seneste seks måneder været tiltagende. Udviklingen i antal danske brugere som er inde på platformen, viser at Advokatguidens produkt er efterspurgt.

“Vi har god aktivitet på platformen. I januar rundede vi 3000 månedlige besøgende. Vi mener det er mange når man tænker på, at vi primært hjælper brugere med at finde rette advokat. Inden juli forventer vi omkring 10.000 besøgende hver måned, og inden udgangen af året håber vi på at opnå lige så mange besøgende som i Norge, hvor tallet er 26.000”

fortæller Ali Ahmed

For klienterne tilbyder Advokatguiden en mere overskuelig og tryg måde at finde rette advokat på.

1024 576 (1).png
Foto: PR-foto

Advokatguiden registrerer advokater og advokatfuldmægtige i Danmark. Advokaterne kan søges frem på geografisk lokation og juridisk fagområde.

Advokaterne kan gøre krav på egen basisprofil, som er gratis. Dette giver dem mulighed til at ændre grundlæggende information om dem selv, og samtidig opnå bedre synlighed på platformen. Statistikken tyder på 3x bedre synlighed ved at gøre krav på basisprofilen. Advokatguiden tilbyder også en Premium-profilering til advokaterne, som giver 14-15x bedre synlighed på platformen.

Branchen er uretfærdig for både klienter og advokater

Ifølge Advokatguidens undersøgelser, får langt de fleste behov for advokathjælp i løbet af livet. Desværre kan det være vanskeligt at finde en passende advokat. Flere spørgsmål dukker op når man skal vælge advokat – hvem holder til i mit område, hvem er virkelig dygtig indenfor præcis det jeg har brug for hjælp til, og ikke mindst, hvem er bedst på pris?

Alt dette kan du få svar på inde på Advokatguiden.dk.

Vanskeligt at være små og mellemstore aktører i advokatbranchen

Som om det ikke er nok at det er vanskeligt for klienter at finde rette advokat, så er det også udfordrende for små og mellemstore advokatselskaber at markedsføre sig online, og opnå synlighed for potentielle klienter.

“Små og mellemstore aktører i advokatbranchen har ikke de store budgetter, til at udfordre de største selskaber og deres hits på søgemaskiner som Google. Dette gør at de største advokatselskaber fortsat tager en større andel af advokatmarkedet. Vores platform giver små og mellemstore advokatselskaber mulighed til at udfordre de største aktører, da stadig flere af klienterne på udkig efter en advokat besøger vores platform enten direkte, eller via søgemaskiner”

fortæller Ali Ahmed

Med dette i baghovedet er der ingen tvivl om at det er på tide at der sker noget i branchen, og det er netop dette Advokatguiden har som mål at udfordre.

Find din advokat her: Advokatguiden.dk

Forsiden lige nu